Bliv en del af Team Mathilde

Book en samtale nu

Få en gratis og uforpligtende samtale med en af vores dygtige medarbejder. Samtalen handler om dig og dine ønsker og forventninger til et forløb her på Team Mathilde. Vi vil gerne skabe de bedste forudsætninger for, at vi kan hjælpe dig bedst muligt. Derfor har vi brug for en personlig og fortrolig snak om, hvad du gerne vil have hjælp til, hvorfor du mener du har brug for hjælp og hvordan vi kan hjælpe dig med at sætte realistiske mål for din fysiske og mentale sundhed. 

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Mathilde

Online Coach

Udfyld formularen

Et Fire måneders forløb hos
Team Mathtilde

Du kender sikkert det der med at komme hjem fra en lang dag på jobbet eller skolen, og midt i stuen står sofaen og kalder på dig. Med en nærmest magnetisk kraft, prøver den at trække dig ind, for at du kan lægge dig til rette og tænde for Sex and the city,  du er nemlig træt, og der er ikke nok tid til at træne i dag. Men glem det! For du er lige så træt i morgen, hvis du ikke kommer i gang i dag

Under et 4  måneders forløb lærer vi dig i form af træning og sunde vaner, hvordan  du får energien til at få tingene gjort. Når du ved bedre, er det nemmere også at gøre bedre! Med gode spisevaner og motion kan du nemlig træne dig til mere energi, så dagene føles længere og overspringshandlingerne bliver mindre fristende. Du vil opdage at det hele går hånd i hånd, og ikke nok med at du får mere overskud i løbet af dagen, så vil du også komme til at sove bedre om natten. Din partner kommer helt sikkert også til at nyde godt af din nye energi, for med gode vaner og motion, kommer også en forøget lyst til kys og kram.

Samtalen er uforpligtende, men du skal være motiveret for at gennemføre et forløb.  Samtalen tager små 15 minutter. Vi skal forstå hvad dine drømme og forventninger er til et online forløb.  

Et lille udpluk af De gode historier

Det tager tid at lægge sit liv om. Selvom vi anbefaler man tager et seks måneders forløb, så kan man også opnå flotte resultater på 4 måneder. Her er nogle af de vidunderlige mennesker, der har gennemført vores 4 måneders forløb!

caroline - 22 År

Nu er forløbet snart slut og jeg har virkelig nydt det! Det har fået mig til at se på kost og træning på en meget sundere og sjov måde, og det er jeg virkelig glad for! Så 1000 tak for det!

Mille - 21 år

Jeg er stolt af mig selv, og jeg bliver glad når jeg ser mit spejlbillede, det kan lyde skørt, men jeg tror det er vigtigt, at kunne sige det til sig selv.
Kæmpe tirsdags-knus til dig Mathilde <3

Hvad kan du forvente?

En af vores vigtigste opgaver er fokus PÅ DEN ENKELTE PERSON

Under vores forløb får du to coaches, der i tæt dialog kommer til at arbejde sammen med både dig og hinanden. På den måde sørger vi for, at du får hurtige svar, bedre sparring og alt i alt mere opmærksomhed, når du er en del af vores hold. Der er hele tiden en til at samle dig op, også når det bliver svært. Hos Team Mathilde har vi ikke kun fokus på det fysiske, men også det der ligger uden om. 

Vi ved, hvordan sociale faktorer kan spille ind i forhold til, hvordan vi kommer i mål. For livet er en rutsjebane, og man kan ikke være forbedret på hvert et sving, der kommer. Vi garanterer derfor svar inden for 24 timer og med vores app, hvor du kan tracke sin træning og kontakte os lige så snart, du har brug for svar og hjælp.  

Vi kan få alle dage til at være sjove

Keder du dig med din træning? Så sig til og vi ændre det i et snuptag. Er der en specifik måde at motionere på, som du føler er mere stimulerende for dig, så fortæl os det. Kan vi gøre din træning så sjov for dig som muligt, så er vi allerede rigtig godt på vej! Svømning, løb eller vægtløftning. You name it! Vores hold af dygtige coaches, sammensætter hurtigt en plan for dig, så du igen kan få gejsten op på det niveau, det var på før.

ER du i tvivl om dine mål, så snak med os
Hvis du er i tvivl om, hvordan man sætter realistiske mål, så tag en snak med os. For vi tager udgangspunkt i dig, og sammen skal vi nok finde den vej, der er bedst for dig. Men husk tålmodigheden, for det er langt mere holdbart at skabe vedvarende vaner end at gå efter hurtige resultater, der måske ikke holder i det lange løb.

GØR 2022 til året med sunde vaner

HVAD KAN DU FORVENTE?​

FOKUS PÅ DIG!

Under vores forløb får du to coaches, der i tæt dialog kommer til at arbejde sammen med både dig og hinanden. På den måde sørger vi for, at du får hurtige svar, bedre sparring og alt i alt mere opmærksomhed, når du er en del af vores hold. Der er hele tiden en til at samle dig op, også når det bliver svært. Hos Team Mathilde har vi ikke kun fokus på det fysiske, men også det der ligger uden om. 

Hver dag er sjov!

Keder du dig med din træning? Så sig til og vi ændre det i et snuptag. Er der en specifik måde at motionere på, som du føler er mere stimulerende for dig, så fortæl os det. Kan vi gøre din træning så sjov for dig som muligt, så er vi allerede rigtig godt på vej!

ER DU I TVIVL?

Hvis du er i tvivl om, hvordan man sætter realistiske mål, så tag en snak med os. For vi tager udgangspunkt i dig, og sammen skal vi nok finde den vej, der er bedst for dig. Men husk tålmodigheden, for det er langt mere holdbart at skabe vedvarende vaner end at gå efter hurtige resultater, der måske ikke holder i det lange løb.

Hvad skal der til?

Med målet for øje skal man være bevidst om, at rejsen er lige så vigtig, som det at nå den krop du gerne vil have. Derfor går vi meget op i, at processen skal være sjov og spændende, så du når dine mål, men også efterfølgende føler dig klædt på til at holde motivationen oppe og vedligeholde de flotte resultater du har opnået.

Det er vidt forskelligt, hvad folk bliver motiveret af. Derfor er det vigtigt for os, at lære dig at kende gennem dialog og samarbejde, så vi blandt andet kan nå frem til, hvad der motiverer dig. På den måde kan vi arbejde med, lige netop det der driver dig. For vi forventer, at du sammen med os giver den hele armen.

Det der personligt motiverer mig, er at se forandringer på min krop, at være i et træningscenter, hvor jeg kan se andre, der også knokler for deres mål. Det motiverer mig også, at jeg ved, at jeg kommer til at sove bedre om natten, og at jeg har mere energi i løbet af dagen.

 

3 vigtige punkter der kan hjælpe dig i mål

Tag skridtet og skriv dig op, så vi sammen kan hoppe i træningstøjet. Det sværeste er ofte at tage sig sammen og komme i tøjet, men er du først klædt på, så følger lysten med, og vi har endnu ikke hørt om nogen, der fortrød deres træning, faktisk er det svært ikke at være i bedre humør, efter det er gjort.  Har du disse tre punkter naglet fast i din underbevidsthed, så er du allerede godt på vej mod at indfri dine mål.

1

Din vej

Sammen skal vi finde din vej. Husk ikke at sammenlign dig med andre, for vi er alle forskellige. Det er til gengæld vigtigt at du dykker ned og graver dit personlige drive frem, for motivation kan komme i femhundrede forskellige afskygninger, og vi skal i fællesskab tage udgangspunkt i det, der får dig til at slå gnister.

2

Balance

Det her er en livsstilændring og ikke bare et quickfix. Du skal kunne være i det, så hvis du sætter dig for at aldrig spise slik eller nyde en dessert igen, så har du allerede tabt på forhånd. Der skal være plads til et pusterum engang i mellem. Det kan man sagtens balancere, selvom man er i gang med et forløb.

3

Tålmodighed

Resultater kommer ikke bare fra den ene dag til den anden. Det tager tid, og det er vigtigt, at du er indstillet på at knokle i flere måneder for dit mål. Måske vil du i perioder føle, at du står stille, og her er det vigtigt at du holder fanen højt, og fortsætter det gode arbejde. For du kommer til at nå dit mål!

Vaner der varer hele livet

Her får du gode vaner, der holder ved

Uanset om du vil tabe dig, kæmper med en livslang overvægt, vil være stærkere eller savner en sundere livsstil, så er det bare at sige til. Vi er her for dig. 

 Vi er alle forskellige med forskellige udgangspunkter og præferencer. Det er noget, som vi tager meget alvorligt, og har et kæmpe fokus på.  For vi går ikke bare efter at få dig igennem vores forløb, vores mål er derimod, at udstyrer dig med redskaber, som du kan tage med videre gennem hele livet, så du fortsat kan leve et langt og sundt liv. 

Bliv en del af Team Mathilde og start de gode vaner allerede nu!