Spørgsmål og svar

FAQ

God at vide inden du går i gang med et forløb

Alle har forskellige behov, udgangspunkt og målsætning for et online coach forløb. Vi taler hver dag med en masse mennesker omkring, hvad de gerne vil opnå. Derfor kommer der også en masse generelle spørgsmål, som vi her forsøger at besvare, så godt vi kan. Har du spørgsmål, som du ikke får besvaret, så skriv til os med dine spørgsmål, så vi kan få dem på hjemmeside til gavn for os alle.   

Alle forløb er individuelle og tilpasse dine ønsker, mål og præferencer. Derfor er det nødvendig for os at få en snak med dig, så vi sammen kan finde en pris på dit forløb.

Nej, vi udarbejder kun kost- og træningsplaner sammen i et forløb. Der er flere der selv vil stå for træningen og kun bruge vores kostplaner. Men, skal vi stå på mål for resultater, så er det på et forløb med både kost og træning. Vi kan naturligvis prioritere kosten endnu højere i dit forløb.

Langt de fleste forløb er på min. 6 måneder. Det tager tid at ændre på kroppen og på vaner. Derfor er det meget svært at opnå varige resultater på kortere tid. 

Ja det kan du lige tro, at der er! Vi kan tage højde for både vegetarisk og vegansk kost. Der er helt sikkert også ting du heller ikke bryder dig om,  det tager vi også hensyn til. 

Ja, vi kan sagens tage hensyn til allergier. Der er flere af klienterne på Team Mathilde, der har nøddeallergi. Så laver vi bare en kostplan, som ikke indeholder nødder. Det er nemt! 

JA!  Der er flere klienter på Team Mathilde, som er under 18 år. Kost og motion er sundt i alle aldre, og vi tager naturligvis særlig hensyn til hvor gammel du er, hvis du er under 18 år. Det eneste det kræver er, at du får dine forældres accept.

Hvis du får en skade underforløbet og derved bliver forhindret i at kunne følge dit træningsprogram. Så tag fat i os og tal med os om hvilken skade du har, og hvordan vi kan fortsætte enten med kost eller træning på anden måde. 

Vi bliver hvad vi gør