Motivation

BLIV motiveret

Det nemmeste er at stoppe og gå rykke tilbage til start og gør som du altid har gjort. Det er hård arbejde af holde motivationen oppe. Men sammen kan vi gøre det og sammen kan vi nå de mål du gerne vi opnå. 

Ingen er perfekte

Ingen vej til målet går i en lige linje. Der vil være opture og nedture. Brug opturene til at styrke motivationen og nedturne til at du ved det bliver bedre – for det gør det. Jeg ved som kvinde, at jeg kan have følelserne uden på tøjet som kun bliver forstærket under menstruation. Men jeg ved også, at det bare er en periode og jeg derfor klarer den – igen og igen. 
 

Lad mig motivere dig

Når du har besluttet dig for at gennemføre et forløb hos mig, så lover jeg at stå ved din side igennem hele forløbet. Jeg har haft mine op og nedture og jeg ved hvad der virker, for at få motivationen tilbage. Udover den løbende dialog vi har så er du altid velkommen til at skrive til mig når det bliver svært. Så kan vi helt sikkert får en god snak om hvordan vi får motivationen tilbage. 

Husk hvordan det startede

Det startede altid med en drøm. Den drøm skal vi forfølge. Måske det tager lidt længere tid end forventet, men sammen kan vi finde en vej og nå målet. Der er ingen nemme løsninger og hurtige genveje til en sund livsstil og en veltrænet krop i balance. 

JEG TROR
PÅ DIG!