Om os

Jeg kan og du kan!

Alle kan leve et sundt liv. Det handler om vilje, motivation og de rigtige værktøjer. Vores mission er, at få folk op af sofaen og i gang med at leve et langt og sundt liv. Vi har lysten, motivationen og værktøjet til det. 

Vi tror på de gode vaner

 Vi ønsker at hjælpe med at skifte de dårlige vaner ud med de gode. Gør det til en naturlig del af din hverdag, at tage trappen i stedet for elevatoren, cyklen i stedet for bilen, æblet i stedet for kagen. 

Vi er også bare mennesker

Vi falder i og får tilbage fald. Vi glemmer de gode vaner og vender hurtigt tilbage til sådan som det var. Det ved vi og derfor har vi stor fokus på at holde dig på rette spor og sikre, at selv om det nogen gange går lidt tilbage, er der altid samlet fremgang i dit forløb. 

Det tager tid

Det tager tid at nå et mål og det er vigtigt at du kan følge med både fysisk og mentalt. Man kan nemt tabe sig hurtigt, man kan også nemt tage det på igen. Derfor har vi fokus på at det skal foregå i et tempo hvor krop og hovedet kan følge med. Din mål og drømme om et sundere liv skal gerne fortsætte efter endt forløb. 

Bryd vanen!