Om os

Vi er Team Mathilde

Alle der vil kan leve et sundt liv. Det handler om vilje, motivation og de rigtige værktøjer. Vores mission er, at få folk op af sofaen og i gang med at leve et langt og sundt liv. Vi har lysten, motivationen og værktøjet til at hjælpe alle der ønsker en sundere livsstil.

Mathilde

Certificeret kostvejleder ved Fitness Institute

Team Mathilde består af en håndfuld kvinder, som både er fantastiske, søde og faglig dygtige. Vi kæmper alle sammen hver dag for, at alle på Team Mathilde får et fantastisk forløb og når de mål der er sat. 

 
Mit team hjælper med at sikre høj faglighed i både kost- og træningsplaner. Du kan altid føle dig 100% fortrolighed når du er i et forløb med mit team. 

Vi er der for dig igennem hele forløbet og garanterer hjælp og svar på spørgsmål inden for 24 timer.  

Camille

Kundeservice

Jeg har ansvaret for den indledede dialog her på Team Mathilde.  Jeg taler med en masse søde kvinder hver dag og har igennem årene fået god erfaring med at afdække behov, så vi sammen sikrer det helt rigtige forløb for dig. Vi taler blandt andet om hvad der motiverer dig og hvad der skal til for, at du kommer i mål med dit forløb. 

Vores dialog er altid fortrolig og jeg går altid højt op i, at du er tryg i vores snak, så vi kan komme rundt om de udfordringer der sætter en stopper for dine mål.

Jeg garanterer altid et smil i telefonen, når vi snakker sammen! 

Jeg glæder mig til at høre mere om dine mål og drømme og sikre, at du får den bedste mulige start her på teamet.

Cecilie

Professionsbachelor i Ernæring & Sundhed & Certificeret Personlig Træner

Jeg er udannet som professions bachelor i Ernæring & Sundhed. Ved siden af studiet, tog jeg en uddannelse som personlig træner, fordi jeg har en passion for træning og ikke følte, at jeg blev informeret nok på området under min uddannelse.
Jeg er meget glad for min uddannelse som personlig træner. Det har åbnet en helt ny verden for mig,  og jeg er topmotiveret for at hjælpe andre med at skabe gode resultater. Jeg har arbejdet som personlig træner / coach siden februar  2020. 

Personligt går jeg op i at efterleve en sund livsstil, med varieret kost og træning, fordi det er altafgørende for mig mentalt og giver mig et større overskud i hverdagen. Jeg ønsker at hjælpe andre mennesker mod en sundere livsstil, så de
oplever samme positive forandring. Det er vigtigt for mig, at jeg i samarbejde med min klient, finder adfærdsændringer, som passer ind i netop deres hverdag.

Emilia

Bachelorstuderende i idræt og fysisk aktivitet på KU

Jeg har en baggrund som fægter på eliteniveau, hvor jeg gemmen 6 år har været på det danske landshold (ungdom/senior). Jeg har flere års erfaring i at arbejde med mennesker bl.a. som instruktør i fægtning i en event virksomhed og forskellige jobs i servicebranchen. Elsker selv at prøve nye sportsgrene og har en stor interesse for styrketræning og ernæring. 
Jeg er udadvendt, sympatisk og struktureret som person. Min passion er at hjælpe danskerne til en livsstilsændring, ved at opbygge en livsglæde til en hverdag fuld af fysisk aktivitet. For det at være aktiv er meget mere end blot at få sved på panden. Det optimerer livskvaliteten på mange parametre, hvilket jeg synes, at alle fortjener at opleve på egen krop.

Marie

Multimediedesigner, Kostvejleder, Personlig træner.

Jeg har i mange år arbejdet i filmbranchen og med SoMe for forskellige virksomheder.

Som person er jeg kreativ, aktiv og et empatisk menneske. Foruden min interesse for visuel fremstilling, har jeg en kæmpe passion for det hele menneske gennem ernæring og træning. Jeg ved hvor vigtigt det er for vores krop og ikke mindst vores mentale helbred at være i balance.
Det er en kæmpe inspiration for mig at udvikle indhold med budskabet om en sundere livsstil.

Louise

Sygeplejerske

Jeg er uddannet sygeplejerske med speciale i sundhed og ernæring. Jeg har mere end 23 års erfaring som sygeplejerske, og har efterfølgende uddannet mig til narkosesygeplejerske. Jeg er tilknyttet som sundhedsfaglig konsulent. Jeg er derfor med til at sikre kvaliteten på tværs af forløb. Jeg har selv fået 4 børn og derfor er forløb for gravide, før, under og efter noget jeg synes er rigtig spændende. Selv løber jeg 2-3 gange om ugen, og jeg elsker at gå ture langs vandet. At spise sundt, grønt og varieret er en helt naturlig del af min hverdag.

Martin

Partner og IT

Jeg har en baggrund som it-udvikler og designer. Min rolle består i at drifte Team Mathilde. Jeg tager mig af IT, kommunikation, kundeservice, markedsføring og drift af hjemmeside. Jeg bidrager med strategisk arbejde og sikrer overordnet at virksomheden drives på en god og ordentlig måde.

Jeg elsker at cykle, gå lange ture og at stå på mit supboard i Købanhavns havn.

Bryd vanen!