Om os

Vi er Team Mathilde

Alle der har viljen, kan leve et sundt liv. Det handler om at finde dit drive, og så skal du selvfølgelig have de rigtige værktøjer til at nå målet. Vores mission er, at få folk op af sofaen og i gang med at leve et langt og sundt liv i den krop, der vil gøre dem mest tilpas. Vores hold af søde og kompetente mennesker der har lysten, motivationen og redskaberne til at hjælpe alle der ønsker en sundere livsstil. Du kan altid føle dig 100% fortrolighed når du er i et forløb med vores team. 

Mathilde

Certificeret kostvejleder ved Fitness Institute

Det giver mig en masse energi og livsglæde at hjælpe så mange forskellige mennesker med at opnå resultater, de kan tage med sig videre gennem hele livet. Vi leder vel allesammen efter det der driver os, og det er derfor jeg laver, hvad jeg laver.  

Jeg får et kæmpe smil på læben, når jeg kan høre at mine klienter bliver mere tilpas i deres egen krop, og jeg kan se, at de bliver stærkere, slankere, større og gladere. 

Jeg har altid selv dyrket sport eller trænet, og jeg vil gerne gøre så mange danskere som muligt opmærksom på alle de glæder, der er ved et aktivt liv.

Vi har hos Team Mathilde hjulpet flere hundrede mennesker med at nå deres mål, og jeg glæder mig til at komme med på rejsen sammen med flere hundrede mere. 

Når jeg ikke arbejder, så træner jeg, hænger jeg ud med min kæreste, ses med mine venner og går lange ture med min søde hund.  

Fun fact: Jeg elsker remoulade overalt på jorden!  

Coaches

Play Video

Emilia

Bachelorstuderende i idræt og fysisk aktivitet på KU

Jeg brænder for at alle skal have muligheden for finde deres måde at være fysisk aktive på. Det er ikke et krav, at du skal løbe en tur hver dag. Jeg vil hjælpe folk med at  finde den type træning, der matcher dem. For det at være aktiv er meget mere end blot at få sved på panden. Det optimerer livskvaliteten på så mange parametre, hvilket jeg synes, at alle fortjener at opleve på egen krop.  

Alt der omhandler, hvordan kroppen fungerer, når man er fysisk aktivt interessere mig. Jeg studerer derfor idræt og fysisk aktivitet på KU med kurser i sports psykologi, coaching, ernæring. Anatomi og styrketræning.  

Udover min passion for at hjælpe danskerne til en sundere livsstil, så har jeg en drøm om en dag at gå forsker vejen indenfor præstationsoptimering i elitesport. Jeg har selv en baggrund som fægter på eliteniveau, hvor jeg gemmen  6 år har været på det danske landshold (ungdom/senior). Jeg har flere års erfaring i at arbejde med mennesker bl.a. som instruktør i fægtning.  

Fun Fact: Jeg har en gang slået hul i hovedet på et surdejs baguette, da jeg arbejdede hos en bager. 

Play Video

Marie

Kostvejleder & Personlig træner.

Jeg har i mange år interesseret mig meget for mennesker og træning. For mig gjorde det en kæmpe forskel at tage træningen til et niveau, hvor jeg synes det var sjovt. Det er en ting der er meget vigtigt at have i mente, for det handler om at finde den sport og det niveau, der tiltaler dig, for ellers  bliver det nemlig bare en sur pligt.  

For mig er det virkelig givende, at man en til en kan følge folks udviklingsproces. Ofte når man ser folk, der ikke er vant til at  træne, så er de meget ukomfortable i et træningscenter og de ved med god grund ikke, hvad der er hoved og hale på det hele. Det giver mig utrolig meget at se folk komme ud af deres komfortzone og være vidne til at de gør fitnesscenteret eller en anden form for træning til deres eget rum, som de er komfortable i. 

Når jeg ikke arbejder, så nyder jeg at træne, og om vinteren giver det mig et forfriskende kick at tage en dukkert i havet. Jeg kan jeg godt lide at opleve ting, og der må gerne ske noget lidt vildt en gang imellem.

Fun Fact: Jeg kan ikke lide, hvis en fjernbetjening peger ind mod min krop. Min storebror bilde mig ind, da jeg var barn, at jeg fik stråling gennem kroppen, hvis den ikke pegede rigtig mod fjernsynet.

Play Video

Trine

Professionsbachelor i Ernæring & Sundhed.

  Jeg tog uddannelsen ernæring og sundhed, fordi jeg har en historik inden for bikinifitness. Jeg syntes bikinifitness virkede spændende og jeg kom egentlig ret godt fra start. Jeg vandt kategorien for newcomers og senere vandt jeg to bronzemedaljer i mine næste to konkurrencer. Men min tiden inden for den sport viste mig blandt andet, hvor hurtigt man kan få et  forskruet syn på kost og ernæring. Sporten gav mig noget personlig erfaring i forhold til krop og træning den gang jeg stillede op, men jeg ville gerne have noget mere faglig erfaring vedrørende sund kost, og hvordan man lever et velafbalanceret liv, uden alle de restriktioner der hørte med bikinifitness, for jeg følte ikke, at jeg levede et sundt liv, da jeg stillede op.

Mange af de samme aspekter fra bikinifitness afspejler sig også, i den verden vi lever i. Man bliver bedømt på sit udseende og der er mange der stræber efter nogle helt urealistisk kropsidealer. Jeg vil gerne være med til afmystificere alt det der og i stedet  give folk nogle redskaber, der kan hjælpe dem til den sundhed, de brænder for, så de kan leve et godt liv i balance.

Fun Fact: Jeg har et ekstra ribben. Man kan se det, når jeg suger maven ind. 

Kundeservice & Salg

CAMILLA

Head of Inbound

Jeg har siden mine spæde teenageår arbejdet i servicebranchen og det er klart der, jeg ser mig selv være.   
Her hos Team Mathilde kan godt lide, at man ikke laver et salg på sammen måde som i en tøjbutik. Med årene bliver et par bukser til sidst slidte og skiftet ud, men det her er noget folk kan tage med sig resten af livet.
Det er vigtigt for mig, at det er et produkt jeg selv tror på. Jeg har altid kæmpet meget for, at man skal have det godt med sig selv. Det er der nogle, der ikke har lige så nemt ved, som andre har, og det er noget, der heller ikke altid er kommet lige nemt til mig.

Derfor kan jeg godt lide at hjælpe folk i en retning, så de bliver mere tilfredse med sig selv, og de lærer at forstå, at kan de mere end de selv tror. Jeg tror meget på kraften i sådan et forløb ved at give folk at troen på, at de er gode nok, som de er. Det er det, der driver mig.  

Jeg er et utrolig socialvæsen, så jeg bruger meget tid sammen med mine venner, veninder, familie. Jeg kan godt lide at lave noget fysisk, hvor man er ude at opleve noget, så man ikke bare altid sidder og spiller kort hjemme på sofaen. Jeg har selv arbejdet i rejsebranchen, og er stadig meget rejselysten. Jeg griber derfor altid muligheden for at besøge et fremmed land, når den byder sig. 

Fun fact: Jeg bryder ikke om, når folk bander for meget, så når jeg er lige ved at komme til at bande, så siger jeg Bo i stedet. Jeg synes, at navnet Bo ligger godt i munden.

AMALIE

Inbound sales manager 

Jeg er uddannet frisør og makeup artist, kundekontakt og salg forekommer mig derfor meget naturligt. I min tid som frisør havde jeg hver dag en masse gode samtaler med en masse forskellige mennesker, men jeg havde brug for nye udfordringer efter seks år i branchen. 

Efter jeg selv havde været på et fire måneders forløb hos Team Mathilde, hvor jeg tabte 10 kg, tænkte jeg det var det oplagte valg for mig, da jeg så at Team Mathilde søgte en Inbound sales manager. Det viste det sig også at være.  

Nu hvor jeg har prøvet forløbet på egen krop, er jeg selv begyndt at interessere mig virkelig meget indenfor det her felt. Det er derfor også et produkt jeg kan stå indenfor og det falder mig meget naturligt at forklare folk, hvad de kan opnå her hos Team Mathilde.  
Jeg synes der er meget troværdighed i at sælge et produkt, man selv har prøvet og opnået flotte resultater med. 
 
I min fritid elsker jeg at lave god mad, træne og selvfølgelig ses med mine venner og familie. Når jeg rigtig skal forkæle mig selv en fredag aften, så laver jeg en rigtig god bøf med en lækker rødvinssovs til.  
 
Fun Fact: Jeg er utroligt bange for heste, fordi jeg engang faldt ned fra en pony og brækkede min arm. 

MAX 

Head of Content

Hos Team Mathilde består mine opgaver bandt andet af at fortælle holdets og vores klienters mange succeshistorier. Jeg er uddannet journalist fra SDU, og jeg sætter en dyd i at formidle gennem både skrift og billeder. Jeg har før arbejdet som journalist for Ekstra Bladet og som content creator for mit eget mediebureau. Hos Team Mathilde har jeg rig mulighed for at udvikle mig, og arbejde kreativt med det indhold jeg producere. På den måde er der en masse rum til, at jeg kan blive dygtigere indenfor det felt, jeg finder spændende.  

Fun fact: Jeg har en forkærlighed for bananer. Jeg spiser fem hver eneste dag.

Martin

Adm. Direktør & Partner

Jeg finder glæde i at hjælpe og uddanne andre, så man på den måde føler, man gør en forskel i andres liv. Hos Team Mathilde får jeg alle mine faglige kompetencer i spil. Jeg har en baggrund som forretningsudvikler, salgschef og ledelse.

Jeg bidrager med strategisk arbejde og sikrer overordnet at virksomheden drives på en god og ordentlig måde. Vi har en meget flydende og strukturelt flad organisation, hvor alles kompetencer kan komme i spil på tværs af organisationen, for her skal alle have muligheden for at bidrage, og alle skal høres. 

Når jeg ikke arbejder, så elsker at bruge min fritid på at cykle, gå lange ture med min hund Noah, stå på mit supboard i Sydhavnen og holde brætspilsaften med min kone og 4 børn. 

Fun fact: Jeg har levet som guitarist og medvirker på mere end 1 milion plader (remix og genudgivelser) udgivet af Rollo og King.

Bryd vanen!