Om os

Jeg er Team Mathilde

Alle der har viljen, kan leve et sundt liv. Det handler om at finde dit drive, og så skal du selvfølgelig have de rigtige værktøjer til at nå målet. Min mission er, at få folk op af sofaen og i gang med at leve et langt og sundt liv i den krop, der vil gøre dem mest tilpas. Du kan altid føle dig 100% fortrolighed når du er i et forløb med mig.

Mathilde

Certificeret kostvejleder ved Fitness Institute

Det giver mig en masse energi og livsglæde at hjælpe så mange forskellige mennesker med at opnå resultater, de kan tage med sig videre gennem hele livet. Vi leder vel allesammen efter det der driver os, og det er derfor jeg laver, hvad jeg laver.  

Jeg får et kæmpe smil på læben, når jeg kan høre at mine klienter bliver mere tilpas i deres egen krop, og jeg kan se, at de bliver stærkere, slankere, større og gladere. 

Jeg har altid selv dyrket sport eller trænet, og jeg vil gerne gøre så mange danskere som muligt opmærksom på alle de glæder, der er ved et aktivt liv.

Vi har hos Team Mathilde hjulpet flere hundrede mennesker med at nå deres mål, og jeg glæder mig til at komme med på rejsen sammen med flere hundrede mere. 

Når jeg ikke arbejder, så træner jeg, hænger jeg ud med min kæreste, ses med mine venner og går lange ture med min søde hund.  

Fun fact: Jeg elsker remoulade overalt på jorden!  

Bryd vanen!