DE 3 vigtigste faktorer

Hverken kost- eller træningsplan kan stå alene. Vi anbefaler altid en kombination af dem begge. Og husk – det er ofte en livsstilsændring der skal til, for, at du både kan nå målet og fortsætte med at holde det efter endt forløb.

Følger du vores kost- og træningsplan så lover jeg, at vi når de mål vi sammen har sat. 

1

MOTIVATIONEN

Hvis du ikke er motiveret eller kan motiveres, så lykkes du ikke med noget. Motivation er altafgørende for at få succes. Jeg er der for dig og hjælper dig med at forblive motiveret. Sammen når vi målet – også når det er svært.

2

KOStplanen

Indtager du flere kalorier end du forbrænder, tager du på. Forbrænder du flere kalorier end du indtager, så taber du dig. Så simpelt er det. Jeg laver individuelle kostplaner der matcher dine ønsker og målsætninger.

3

TRÆNINGSPLANEN

Skal du øge forbrændingen, så skal der trænes. Skal du i bedre form, så skal der trænes. Skal du have større muskler, så skal der trænes. Så simpelt kan det siges. Jeg har træningsplanen der matcher de ønsker du har. 

DET SIGER KLIENTER

Team Mathilde er den BEDSTE træner man kan vælge!

Hun er så dygtig og er der hver dag for dig og til at besvar evt spørgsmål man måtte have, også hvis noget ikke fungere for dig med mad osv. De 6 måneder jeg har været på forløb hos hende, var 6 fantastiske måneder. Lærte meget mere om min egen krop, samt at finde balancen i et sundt liv med træning og at kunne hygge sig samtidig. Da jeg inden forløbet havde tabt 20kg, gik dette forløb ud på at stramme hele kroppen op og det har jeg fået gjord, samt smidt 4 kg. Hvis man gerne vil på planer som man også kan holde når forløbet er færdigt, så er det helt sikkert Mathilde man skal vælge! Du får så meget mere, end bare kost og træningsplaner og du lære så meget mere som man kan tage med videre! Helt klart 5 stjerner team Mathilde skal have!

Line

Virkelig et godt forløb

Virkelig et godt forløb indtil videre. Jeg har fået mere energi og planerne er så nemme at følge og børnene kan spise med på alt 🙌🏽 Det er virkelig postivt og endelig en plan jeg kan holde.

Natacha Dogan

Elsker mit forløb og resultater so far!

Elsker mit forløb so far! Både kost og træningsplaner er tilpasset min hverdag med job og børn. God mad, ømme muskler, fede resultater. Opbakning og søde beskeder fra Mathilde, samt dialog hvis der har været det mindste. Jeg er glad ❤️

Lærke Zoll

Mathilde er virkelig dygtig

Mathilde er virkelig en dygtig og god vejledende coach. Hun er med en hele vejen og hun ved hvad hun snakker om og så har hun den fedeste måde at give feedback tilbage på, man er altid mere motiveret når man har snakket eller skrevet med hende om træning eller kost.

Line Nielsen

Hvad er Online coaching?

Mathilde fortæller