Træningsplaner

TRÆN DIG TIL mere energi OG SUNDe vaner

Lad ikke de dårlige undskyldninger overmande dig, man kan altid træne. Du kan træne hjemme, du kan træne i et fitnesscenter. Du kan træne siddende, stående eller liggende. Det bedste tidspunkt at starte er altid nu. 

Personlige træningsplaner

Alle vores træningsplaner er personlige og sammensættes efter hvilke mål og behov du har. Nogen træner kun i fitnesscenteret, andre kun der hjemme og nogle gør begge dele. Alt det tager vi selvfølgelig hensyn til, så dit træningsprogram passer perfekt ind i din hverdag. 

Hvis træning er fuldstændig nyt for dig, skal vi nok tage dig i hånden og før du ved af det, bliver træningen dit frirum, hvor du kan stresse af og få dit boost af energi. 

Vægten på de forskellige øvelser, bestemmer du selv, så længe du får sved på panden og at den sidste gentagelse er HÅRD!

Ændringer i træningsplanen

Den første træningsplan du modtager, tager udgangspunkt i den indledende samtale du har med os. Dermed ikke sagt, at det er den endelige plan du får. Der kan være forskellige årsager til at øvelserne ikke fungerer for dig. De kan være for kedelige eller svære, men bare rolig der er som ofte gode alternativer. Vi planlægger og retter til, så du får det bedst mulige forløb her hos Team Mathilde.  Du kan altid skrive til os igennem vores app, hvor vi sidder klar til at hjælpe og lave ændringer, så vi hele tiden sørger for, at du får det mest optimale forløb 
 

Vær tålmodig

Det tager tid og der er ingen hurtige genveje til en trænet krop eller et vægttab. Det kræver at man får indarbejdet nogle nye vaner og rutiner man kan tage med sig hele livet. Det nytter ikke noget at træne hårdt og spise usundt, så kan du være sikker du ikke når dit mål. God træning giver masser af energi og sult. Man kan sagtes spise en hel masse, så længe du spiser det rigtige i de rigtige mængder. Hos os er der ingen, der skal gå sultne i seng! 

 

God træning!

GOD TRÆNING